Home » Vastgoed diensten » MVGM Vastgoedtaxaties en Advies

MVGM Vastgoedtaxaties en Advies

In Nederland staat de Vastgoedtaxatie dienst van MVGM klanten bij met taxaties en analyses van onroerend goed met het oog op verkoopstrategieën, aankopen en overnames, bedrijfsstrategieën, due diligence en (her)financiering en (her)ontwikkeling van Nederlands onroerend goed. Onze persoonlijke aanpak is oplossingsgericht met transparante en open communicatie.

Het begrijpen van de waarde van vastgoed

  • Wilt u een gedetailleerde taxatie van uw vastgoed?
  • Wilt u een strategische analyse van uw eigendomsportfolio?
  • Heeft u alle beschikbare informatie voor het meten van uw financiële performantie?

Ruime nationale en lokale expertise

Met 20 kantoren in heel Nederland en een team van meer dan 45 taxatie experts beschikt MVGM over alle kennis om uw taxatie(s) uit te voeren en heeft het expertise in alle regio’s en markten.

Onze taxatiedeskundigen worden ondersteund door onze eigen onderzoeksafdeling, die een uitgebreide nationale database (GIS) ter beschikking heeft. We volgen nationale en regionale ontwikkelingen van nabij op. We voeren jaarlijks taxaties uit met een totale waarde van meer dan € 25 miljard , waarmee we tot de top drie van grootste taxatiekantoren van Nederland behoren. Daarnaast taxeert ons gespecialiseerde team jaarlijks zo’n € 10 miljard aan vastgoedwaarde voor de MSCI Nederlandse Vastgoedindex en de IPD Bedrijfsvastgoed index.

Kwaliteit

Wij zijn een RICS-gereguleerd bedrijf en werken in overeenstemming met internationaal erkende professionele RICS-standaarden, die voldoen aan de IVS regels. We zorgen voor onafhankelijke, gedetailleerde en consistente taxaties van gebouwen die in overeenstemming zijn met Europese waarderingsstandaarden (EVS) en met de International Financial Reporting Standards (IFRS), afhankelijk van het doel van de klant. Onze taxateurs zijn geregistreerd in het Nederlandse register van vastgoed taxateurs (NRVT). De NRVT controleert de kwaliteit van de waarderingen en de vakbekwaamheid van de taxateurs.

Het waarderingsproces van MVGM is transparant en volledig in overeenstemming met de certificeringsnormen van ISAE3402 Type II. Deze certificering omvat al het nodige procesmanagement en de controlling vereist voor boekhoudkundige doeleinden en kwaliteitsborging.

Onze diensten

We bieden een brede waaier aan diensten voor onze klanten. De diensten van MVGM Vastgoedtaxatie omvatten:

  • Taxatie voor woningbouwverenigingen (RJ 645, IPD Bedrijfsvastgoed index, Woningwet)
  • Taxaties van vastgoed in de gezondheidszorg
  • Taxaties van commercieel (Kantoren, Industrie en Retail) en residentieel vastgoed
  • Taxaties voor de MSCI Vastgoedindex;
  • Operationeel vastgoed (Hotels, Benzinestations, Golfdomeinen, Restaurants, Café’s);
  • Onderzoek en Advies

Persoonlijke aanpak

MVGM heeft taxatiedeskundigen beschikbaar in verschillende expertisegebieden en over heel Nederland. We staan voor een klantgerichte aanpak, waarbij we ons richten op de specificiteit van elke zaak, steeds met open communicatie en in nauwe overeenstemming met de klant. Wij staan ​​ter beschikking om dit meer in detail te bespreken of eventuele vragen te beantwoorden.

Wilt u contact opnemen met ons team?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.