Home » Vastgoed diensten » Internationaal advies

Deze tekst wordt in het blauwe vlak, boven de content, getoond. Standaard wordt de content van de parent page getoond. Op onderliggende pagina’s kan de tekst per pagina overschreven worden.

Internationaal advies

Nederland biedt geweldige opportuniteiten voor het investeren in vastgoed, maar hoe komt u te weten welke investering voor de beste return zorgt op lange termijn?

Het gespecialiseerde Nederlandse team van vermogensbeheerders van MVGM International Advisory heeft ruime ervaring op dit vlak en vertegenwoordigt samen meer dan 70 jaar ervaring in de verschillende activaklassen. Ze werken al vele jaren samen met verschillende internationaal opererende partijen en koppelen een ruime ervaring en vaardigheden aan een brede kennis van de vastgoedmarkt.

Operationeel, tactisch en strategisch advies

Onze gespecialiseerde en ervaren vermogensbeheerders adviseren u graag over de mogelijkheden van commercieel en residentieel vastgoed in de Nederlandse markt.

We doen onafhankelijk onderzoek en bieden uitmuntend risicobeheer en efficiënte dienstverlening op het gebied van:

  • portfolio, project en exit management;
  • technische en financiële due diligence;
  • vastgoed analyses en analyses/beheer van verhuurmakelaars.

Ondersteuning gedurende de volledige vastgoedcyclus

Met onze volledige en omvattende aanpak bieden we een one-stop-shop.

We combineren onze expertise met de gebundelde kracht van andere MVGM business units. Op deze manier komen we tegemoet aan uw wensen en verwachtingen doorheen de volledige vastgoedcyclus en bieden we u diensten zoals aankoopondersteuning en beheer.

Kleine of grote projecten: steeds een individuele aanpak

We beheren alle soorten Nederlands onroerend goed bij MVGM International Advisory. Of het nu gaat om een klein of een groot project, wij creëren een op maat gemaakt pakket van diensten dat inspeelt op uw specifieke wensen.

Onze managementdiensten zijn modulair opgebouwd. We kunnen de volledige controle over uw vastgoedportfolio overnemen of enkel specifieke taken uitvoeren. Uiteraard adviseren wij u hierover graag.

Lange termijn samenwerking

Kennis, ervaring en flexibiliteit zijn essentieel in een snel veranderende markt met toenemende concurrentie. Daarom werken we actief aan een duurzame samenwerking en stimuleren we u om te innoveren en uw portfolio up-to-date te houden.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Gelieve ons te contacteren. We helpen u graag verder.