Home » Vastgoed diensten » Dochterondernemingen

Dochterondernemingen

MVGM heeft een aantal operationele dochterondernemingen en aanverwante bedrijven die bijdragen aan de succesvolle exploitatie van onroerend goed. Via deze bedrijven krijgen klanten een nog breder, completer en geïntegreerd gamma van diensten aangeboden. De activiteiten van elk van deze bedrijven passen in de MVGM-strategie om innovatie te versnellen door verdere optimalisatie via digitalisering.

We zijn trots op onze Nederlandse niche experts:

Watson + Holmes

MVGM heeft al lang oog voor gegevensverzameling en -visualisatie en richtte hiertoe dochteronderneming Watson + Holmes op (www.watsonholmes.nl). Watson + Holmes heeft zich ontwikkeld tot een zeer gespecialiseerd team van business intelligence analisten die big data verzamelen, visualiseren en online dashboards creëren die real-time inzichten bieden met betrekking tot vastgoedbeheer en het optimaliseren van opportuniteiten voor eigenaars. Watson + Holmes is actief in Nederland en startte recent op in Duitsland.

Analyse van vastgoedgegevens

Met een moderne softwaretoepassing bieden wij uitgebreide analysehulpmiddelen en verschillende weergave- en presentatieopties. Gebruikers kunnen hun eigen selectie maken, bijvoorbeeld op basis van:

  • Sociale demografie (leeftijd, gezinssituatie, gezinsgrootte en levensfase)
  • Sociale economie (inkomensschalen, opleiding, werksituatie en koopkracht)
  • Omvang en samenstelling van de woningmarkt
  • Werking van de vastgoedmarkt
  • Woningbouw
  • Transactiereferentie (per type van object, transactie datum, jaar van constructie en gebied)

Via interactieve functionaliteiten kunnen lokale en regionale gegevens worden vergeleken met nationale informatie en gegevens van voorgaande jaren. Dashboards kunnen per onderwerp opgesteld worden en eenvoudig gedownload worden in PDF, PNG of CSV.

Watson + Holmes visualiseert de data die u nodig heeft

Bent u geïnteresseerd in Watson + Holmes? Bent u benieuwd of we ook analyses en rapporten voor u kunnen voorbereiden? We vertellen u graag meer over Watson + Holmes en de types jaarabonnementen en adviesdiensten die wij aanbieden.

Bezoek www.watsonholmes.nl

Contact L.C. (Leon) Pragt van Watson + Holmes