Home » Over MVGM

Algemene inleiding MVGM

  • Toonaangevende commerciële vastgoedbeheerder in Europa
  • De grootste dienstverlener op vlak van onroerend goed in Nederland
  • Marktconsolidator met internationale groeiambitie
  • Onze ambitie: Europees marktleider in vastgoedbeheer in 2020

MVGM bestaat al 70 jaar en combineert een uitgebreide kennis van lokale dynamieken met ruime internationale ervaring. Klanten krijgen een breed, volledig en geïntegreerd gamma van diensten aangeboden, met een specialisatie in vastgoedbeheer.

Helga Cosyns – Managing Director MVGM België

“Het is onze missie om de waarde van winkelcentra en retail te maximaliseren door een volledig, efficiënt en strategisch beheer van vastgoed te bieden. We leggen focus op het verminderen van operationele risico’s en het maximaliseren van rendement door kwalitatieve diensten aan huurders te bieden.”

De vastgoedadviseur voor jou

Met bijna 1.000 werknemers en 28 kantoren in Nederland, Duitsland, Belgie, Tsjechië en Luxemburg biedt MVGM haar klanten ongeëvenaarde diensten op het vlak van vastgoedbeheer. In Nederland is MVGM de marktleider en omvat het aanbod ook diensten die verband houden met het beheer van verenigingen van eigenaren, taxaties en de aankoop, verkoop en/of verhuur van commercieel onroerend goed.

MVGM werkt voor een brede waaier van klanten, waaronder nationale en internationale investeerders, banken en financiers, woningbouwverenigingen, ondernemers, hoofdaandeelhouders, verzekeringsagentschappen, particuliere eigenaren en overheidsinstanties. Onze specialisten kunnen u het vastgoedadvies geven dat u nodig heeft.