Home » News & blogs » Virginie de Baere benoemd tot Managing Director van MVGM Belgium

Virginie de Baere benoemd tot Managing Director van MVGM Belgium

2 years ago

Virignie de Baere, één van de meest bekende experts en leiders in de CEE-vastgoedsector, zal Helga Cosyns vervangen en de functie van Managing Director van MVGM Belgium op zich nemen.

Uiteindelijk zal Virginie de Baere ook verantwoordelijk zijn voor de expansie van MVGM op de Franse markt. Ze keert terug naar haar geboorteland België na 20 jaar in Polen, waar ze de functie van Managing Director van MVGM Poland heeft bekleed.

Verderbouwen op een sterke basis in België

“De internationale aanwezigheid van MVGM zorgt ervoor dat ik mijn carrière verder kan zetten binnen de structuren van één van de vooraanstaande Europese leiders op het gebied van vastgoedbeheer. Ik ben erg blij dat ik samen met het Belgische team de groeistrategie van het bedrijf op de Belgische markt zal blijven uitvoeren. MVGM is een innovatief bedrijf dat investeert in technologie om de efficiëntie en effectiviteit van de dienstverlening van het bedrijf te vergroten. We willen graag onderlijnen dat MVGM België toegang zal krijgen tot aanvullende bedrijfstools zoals online dashboardweergaven van vastgoeddata, die een extra dienst voor klanten zullen zijn. Ik wil het bestuur van MVGM bedanken voor het vertrouwen en Helga voor het leggen van een sterke basis voor de activiteiten van MVGM in België”, aldus Virignie de Baere.

In december 2019 werd Virginie de Baere, na de afronding van de overname van de vastgoedbeheerdiensten van Jones Lang LaSalle (JLL), benoemd tot Managing Director van MVGM in Polen. Daarvoor werkte ze al meer dan tien jaar bij JLL, waar ze actief deelnam aan het samenstellen van een portefeuille van vastgoedbeheerdiensten en -teams gewijd aan het vastgoedbeheer in de CEE-regio.

Versterking van de Belgische positie van MVGM

“België is één van de strategische markten van MVGM. Wij hebben ambitieuze plannen om er onze dienstenportefeuille te ontwikkelen. Dit vereist de combinatie van verschillende competenties en ervaring uit de vastgoedsector in andere landen. Daarom wil ik Virginie bedanken voor het aanvaarden van deze rol. Ze is een echt veelzijdige en zeer getalenteerde manager die heeft gewerkt in uiterst competitieve vastgoedmarkten, waardoor we de positie van MVGM in België verder kunnen versterken. Tegelijkertijd willen we Helga Cosyns bedanken voor haar inzet en bijdrage aan ons bedrijf als MD voor België. Ik kijk er dan ook naar uit om met Helga door te gaan in een andere functie bij MVGM “, aldus Menno van der Horst, bestuurder bij MVGM.

MVGM is een autoriteit op het gebied van vastgoed, een vooraanstaande vastgoedbeheerder in Europa en de grootste vastgoedbeheerder van Nederland. In juli 2019 kondigde het bedrijf de overname aan van het Europese vastgoedbeheer van JLL in Duitsland, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Polen, Tsjechië, Roemenië en Slowakije. De afronding van de overname vond plaats in december en voegde nog eens 12 miljoen vierkante meter toe aan de Europese portefeuille van MVGM (voor een totaal van 20 miljoen vierkante meter), evenals de toegang tot spraakmakende klanten, waaronder toonaangevende vastgoedbeleggers wereldwijd.